email: office@minicars.ro tel: 0728 814 801

Retur

Formular Retur Produse

Foloseste formularul de mai jos pentru a cere returnarea unui produs in termen de maxim 14 zile de la achizitionare.
Plata transportului este suportată de către client.
Retur

Politica de retur

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, produsele cumpărate online pot fi returnate, fără invocarea unui motiv anume.
Magazinul online www.minicars.ro respectă legislația în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului. 

Magazinul online ww.minicars.ro se conformează legislației în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără vreo justificare, în termen de 14 zile de la primirea primirea produsului. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând formularul de mai sus pentru retur produse sau ne poti scrie un e-mail.

Atenție!

Pot fi returnate doar produsele aflate în condiții perfecte, inclusiv accesoriile aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. În cazul în care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel, doar un singur produs se acceptă ca fiind desigilat, restul produselor trebuie să fie sigilate pentru a putea fi returnate.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

Produsele care nu pot fi returnate:

 • Produsele care au fost supuse unei intervenții neautorizate
 • Produsele cărora nu le poate fi dovedită proveniența 
 • Produsele care au avut de suferit în urma unei căzături, loviri
 • Produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea oricarui serviciu de transport ce asigură ajungerea în stare optimă la destinație. Adresa la care se va face returnarea comenzii este ŞOS. SĂLAJ, NR.349, BL.1, AP.55, BUCUREŞTI.

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar dacă vrei să renunți la achiziție și să primești banii înapoi (prețul produselor returnate și costul livrarii inițiale, aceștia îți vor fi returnați în maximum 14 zile de la data la care primim produsele retur sau la care primim dovada că produsele au fost trimise (care este data mai apropiată). Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Produsele la care vrei să renunți trebuie returnate (să ajungă la noi) în termen de 14 zile de la data când ai comunicat decizia de retur. Vom face tot posibilul să primesti banii înapoi cât mai curând. Va trebui să suporți însă costul direct al returnării produselor.

Atenție! Nerespectarea termenului de informare a comerciantului privind decizia ta de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere și vom considera că ai ales să nu îți exerciți dreptul de a returna produsul. Te rugăm să ne restitui produsul pe care ai hotarat să îl returnezi în termen de 14 zile de la data primiri produsului. 

Dacă ai nevoie de informații suplimentare asupra modalitații de returnare a produselor, ne poți suna la tel: 0728814801 sau scrie la contact@minicars.r

0
  0
  Cosul tau
  Minicars
  Logo
  Înregistrare cont nou
  Coș de cumpărături